Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Waschbaer.nl

5% korting bij Waschbaer.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Waschbaer.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De Waschbär Umweltversand is één van de grootste postorderbedrijven van milieuproducten in Nederland ,Duitsland, Oostenrijk, en Zwitserland! De producten zijn van superieure kwaliteit en zijn onderworpen aan de strengste milieunormen en controles, die de hoogste maat van kwaliteit garanderen.
Onze affiliates verdienen 10% per sale bij hoge winkelwagenwaardes van € 100 en meer.

Ook biedt Waschbaer.nl regelmatig acties met waardebonnen en/of verzendkostenvrije leveringen aan.

De volgende voordelen maken een succesvolle deelname bij Waschbaer.nl profitabel:
• Geen vaststaande annuleringen - gedeeltelijke annuleringen worden dienovereenkomstig vergoed.
• De sales worden 2 keer per maand verwerkt.
• Altijd top actuele, volledige datafeeds en advertenties!


Specificatie korting bij Waschbaer.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Waschbaer.nl

De vermelde korting bij Waschbaer.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Waschbaer.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Waschbaer.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Waschbaer.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Waschbaer.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.