Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Watervalkraan.nl

2% korting bij Watervalkraan.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Watervalkraan.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Watervalkraan.nl is dé specialist van Nederland in watervalkranen. Alle watervalkranen zijn van goede kwaliteit en worden alleen nieuw en met garantie en met de benodigde aansluitmaterialen geleverd.

Het verschil met een normale mengkraan is dat een watervalkraan een uniek waterval effect geeft. En dat geeft toch net dat kleine beetje extra allure in uw keuken, toilet of badkamer. Dus als u echt iets speciaals in huis wilt hebben dan is een watervalkraan echt iets voor u.

Geschikt voor badkamer, wastafel, keuken en toilet, een watervalkraan is er dus voor elke ruimte.
Neemt u eens een kijkje bij de led watervalkranen van Watervalkraan.nl, deze veranderen van kleur naarmate de temperatuur van het water hoger word. Zo ziet u en ook uw kleine kinderen al aan de kleur van de kraan of het water te heet is om aan te raken, een erg veilig idee!


Specificatie korting bij Watervalkraan.nl


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij Watervalkraan.nl

De vermelde korting bij Watervalkraan.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Watervalkraan.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Watervalkraan.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Watervalkraan.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Watervalkraan.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.