Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Welzijnswinkel.nl

3% korting bij Welzijnswinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Welzijnswinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

WelzijnswinkelWelzijnswinkel is een aanbieder van comfort- en welzijnsproducten en is onderdeel van Molenaar Welzijn. Met meer dan 400+ Welzijnsproducten behoren zij tot een van de grote aanbieders in de markt. Populaire productgroepen zijn toiletverhogers, douchestoelen, badgrepen en rollators. Welzijnswinkel verkoopt haar welzijnsproducten via de webwinkel en de bestelgids.


Specificatie korting bij Welzijnswinkel.nl


Sales: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Welzijnswinkel.nl

De vermelde korting bij Welzijnswinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Welzijnswinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Welzijnswinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Welzijnswinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Welzijnswinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.