Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Wenz.nl

4% korting bij Wenz.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Wenz.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

In de online shop Wenz.nl vindt de bezoeker alles wat zij wenst op het gebied van mode, sieraden en woontextiel.

Een rijk geschakeerd aanbod van sieraden, een grote keuze woontextiel, decoratie-artikelen, en kleinmeubelen completeren het exclusieve mode assortiment. De bezoeker kan tevens goed terecht voor het opdoen van interessante ideeën voor cadeaus.

De webshop van Wenz.nl kent onder meer de volgende onderdelen:
• Mode;
• Sieraden;
• Wonen;
• Merken;
• Outlet.

Bij Wenz.nl vindt men mode voor uiteenlopende gelegenheden zowel voor hem als voor haar.


Specificatie korting bij Wenz.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Wenz.nl

De vermelde korting bij Wenz.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Wenz.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Wenz.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Wenz.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Wenz.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.