Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Werkaandemuur.nl

2.5% korting bij Werkaandemuur.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Werkaandemuur.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Werkaandemuur.nl is een webshop waarop fotografen en beeldmakers hun werk te koop aanbieden. U kiest een uniek werk voor aan de muur, dat perfect bij u past en ook nog betaalbaar is. U bepaalt zelf de maat én het materiaal. Kies uit canvas, dibond, aluminium, Xpozer en (ingelijste) posters.De collectie bestaat meer dan 15.000 unieke werken van 1500 creatieven. De webshop bevat foto's, schilderijen, illustraties en meer in rubrieken als landschap, popart, dieren en kinderkamers.


Specificatie korting bij Werkaandemuur.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Werkaandemuur.nl

De vermelde korting bij Werkaandemuur.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Werkaandemuur.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Werkaandemuur.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Werkaandemuur.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Werkaandemuur.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.