Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Wibber.nl

2.88% korting bij Wibber.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Wibber.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Wibber.nl verkoopt Inkt- en Tonercartridges voor alle bekende printermerken aan consumenten en bedrijven in Nederland. Zij voeren een breed assortiment en leveren hoge kwaliteit huismerk producten en originele cartridges direct uit voorraad. In totaal leveren zij ruim 2000 producten voor 20 printermerken.Bij de ontwikkeling van de website is veel aandacht besteed aan klantvriendelijkheid; ontwerp, interactieoptimalisatie en een van de beste zoekmachines in de markt. Wibber is een geregistreerd lid van Thuiswinkel.org. Verzendkosten zijn laag en afleveren thuis zowel als bij een PostNL servicepunt is mogelijk. Er kan bij Wibber.nl ook eenmalig besteld worden zonder een account aan te moeten maken. Bovenstaande heeft nu al geleid tot een conversie ratio die ruim 2 keer zo groot is als gemiddeld. Gerichte acties op grotere bestellingen leidt ook tot een groter dan gemiddeld factuurbedrag. Wibber.nl is een jonge, snel groeiende speler met een focus op hoge kwaliteit huismerk cartridges. De verkoop van huismerk cartridges via internet groeit snel mede door een steeds groter kostenbewustzijn van consumenten en bedrijven.


Specificatie korting bij Wibber.nl


Algemeen: 2.88%

Belangrijke informatie over korting bij Wibber.nl

De vermelde korting bij Wibber.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Wibber.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Wibber.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Wibber.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Wibber.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.