Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Winter-Winkel.nl

4% korting bij Winter-Winkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Winter-Winkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De Winter-winkel.nl is de winkel met alles voor een koude winter. Deze winkel verkoopt onder andere mutsen, sjaals, handschoenen, thermo ondergoed, sleeën en winter thema decoratie. De winters worden steeds kouder in Nederland, Winter-winkel.nl speelt hier slim op in door een speciale winkel te starten voor de winter.


Specificatie korting bij Winter-Winkel.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Winter-Winkel.nl

De vermelde korting bij Winter-Winkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Winter-Winkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Winter-Winkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Winter-Winkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Winter-Winkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.