Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Woningzoek.nl

€1.50 korting bij Woningzoek.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Woningzoek.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Woningzoek.nl heeft een actueel overzicht van huurwoningen, kamers en studio’s.

De huurmarkt heeft zich flink ontwikkeld en deze groei zet zich de komende jaren door. Aanbod wordt geplaatst door automatische koppelingen met verhuurmakelaars en ook particulieren kunnen huurwoningen plaatsen d.m.v. partnersite Gratisverhuren.nl.

Het afsluiten van een abonnement op WoningZoek.nl kan vanaf € 15,- en is dus erg laagdrempelig. Ook ondersteunt Woningzoek.nl alle mogelijke betalingsvormen om zoveel mogelijk bezoekers klant te laten worden.


Specificatie korting bij Woningzoek.nl


€ 15,-: €1.50

Belangrijke informatie over korting bij Woningzoek.nl

De vermelde korting bij Woningzoek.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Woningzoek.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Woningzoek.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Woningzoek.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Woningzoek.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.