Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Woonaccessoires.net

3.75% korting bij Woonaccessoires.net

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Woonaccessoires.net en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Woonaccessoires.net is een initiatief van 0900bestellen.net. Door de jarenlange ervaring op het internet in de bloemen- en cadeausector werd het tijd om de horizon te verbreden en hier is Woonaccessoires.net het resultaat van. Woonaccessoires.net heeft o.a. een prachtig Riverdale assortiment, en is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.

Indien de klant voor 16.00 uur besteld, zal Woonaccessoires.net de bestelling dezelfde dag nog versturen. De bezorging vindt dan de volgende dag plaats en is mogelijk in heel Nederland.

Op Woonaccessoires.net kan online betaald worden met American Express, Paypal, Visa, Mastercard en iDEAL. Woonaccessoires.net is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

• Klanten sparen automatisch voor korting;
• Gebruiksvriendelijke website en gemakkelijk bestelproces;
• Lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.


Specificatie korting bij Woonaccessoires.net


Algemeen: 3.75%

Belangrijke informatie over korting bij Woonaccessoires.net

De vermelde korting bij Woonaccessoires.net is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Woonaccessoires.net gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Woonaccessoires.net. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Woonaccessoires.net. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Woonaccessoires.net in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.