Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

WorldWideCampers.com

2% korting bij WorldWideCampers.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij WorldWideCampers.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Dankzij HolidayCampers.com kan eenvoudig een gratis en vrijblijvende camperhuur offerte samengesteld worden, waarbij de verschillende aanbieders van camperhuur worden vergeleken. Een camper biedt ongekende vrijheid. Bepaal zelf de route, stop waar en wanneer u maar wilt met de zekerheid van een eigen slaapplek en keuken bij de hand.

HolidayCampers.com werkt met een groot aantal camperverhuurders samen in Australië, Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika, Zuidelijk Afrika en Europa. Hierdoor wordt er altijd een passende camperhuur offerte samengesteld. HolidayCampers.com maakt geen gebruik van reserveringskosen, alle beschikbare camperhuur opties worden overzichtelijk weergegeven en de voorwaarden van de camperverhuurders worden duidelijk getoond.


Specificatie korting bij WorldWideCampers.com


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij WorldWideCampers.com

De vermelde korting bij WorldWideCampers.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van WorldWideCampers.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij WorldWideCampers.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij WorldWideCampers.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij WorldWideCampers.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.