Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Wunderlandkalkar.eu

1.25% korting bij Wunderlandkalkar.eu

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Wunderlandkalkar.eu en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Wunderland Kalkar is hét ideale hotel en attractiepark voor families en groepen. Wunderland Kalkar bij Kleve is een attractiepark met meer dan 40 attracties. Het all-in concept zorgt voor onbeperkt genieten voor een vaste prijs.

Dankzij de diversiteit in het park is het prima geschikt voor families en groepen. Ook treden er regelmatig diverse topartiesten op en worden er diverse thema-avonden georganiseerd. Overnachten is mogelijk in de 6 hotels die Wunderland Kalkar rijk is.


Specificatie korting bij Wunderlandkalkar.eu


Algemeen: 1.25%

Belangrijke informatie over korting bij Wunderlandkalkar.eu

De vermelde korting bij Wunderlandkalkar.eu is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Wunderlandkalkar.eu gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Wunderlandkalkar.eu. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Wunderlandkalkar.eu. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Wunderlandkalkar.eu in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.