Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

XXLwensballon.nl

7.5% korting bij XXLwensballon.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij XXLwensballon.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

XXLwensballon.nl is het online verkooppunt van wensballonnen , candlebags en waterlantaarns. Naast dat de wensballon tegen de jaarwisseling een echte verkooptopper is wordt de wensballon ook buiten deze periode veel verkocht. Denk hierbij aan de afsluiting van feesten en festivals, maar ook verjaardagen, geboortes, herdenkingen en niet te vergeten voor bruiloftsfeesten. Speciaal voor bruiloften heeft XXLwensballon.nl speciale voordeelpakketten samengesteld. Bezoekers van XXLwensballon.nl kunnen tevens sparen voor korting met eerdere aankopen. De klanten kunnen bij een volgende aankoop de spaarpunten inwisselen voor korting.

Voordelen XXLwensballon.nl:

• Snelle levering uit eigen voorraad (1dag);
• Mogelijkheid om zelf aflever datum te kiezen;
• Diverse betaalmethoden;
• Webshop Keurmerk;
• Eigen spaarsysteem;


Specificatie korting bij XXLwensballon.nl


Algemeen: 7.5%

Belangrijke informatie over korting bij XXLwensballon.nl

De vermelde korting bij XXLwensballon.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van XXLwensballon.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij XXLwensballon.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij XXLwensballon.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij XXLwensballon.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.