Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Yesgifts.nl

2.5% korting bij Yesgifts.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Yesgifts.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Yesgifts.nl verkoopt relatiegeschenken en promotieartikelen aan bedrijven, instellingen verenigingen en particulieren. Men moet hierbij denken aan bedrukte T-shirts, paraplus’s, balpennen, schrijfmappen, mokken etc. Naast deze weggevertjes levert Yesgifts.nl ook veel luxere geschenken. Yesgifts.nl is sinds september 2010 actief.

Door middel van bedrukken, borduren of lasergraveren worden de bestelde artikelen voorzien van een logo en/of een reclametekst. De artikelen worden door de afnemers ingezet als geschenk voor relatie’s of medewerkers, maar ook ter promotie van producten of diensten.

Omdat de producten veelal van een logo worden voorzien is dit uitsluitend lonend bij relatief grote oplage’s. Op de website van Yesgifts.nl wordt daarom bij ieder aangeboden artikel een prijsstaffel getoond met daarbij de minimale afname voor een bedrukt artikel. Hierdoor is de gemiddelde orderwaarde relatief hoog. Incidenteel worden kleinere hoeveelheden besteld die niet worden voorzien van een logo. Indien de orderwaarde € 500,- euro passeert zal er naast de standaardcommissie van 5% ook een vaste bonuscommissie van € 20,- toegekend worden!

Met ca. 2000 artikelen wordt een assortiment geboden dat zo breed is dat daardoor de behoefte van het volledige klantenscala wordt gedekt. Het assortiment is onderverdeeld in de hoofdgroepen; Elektronica, Gereedschap/Outdoor, Gifts, Huishoudelijke artikelen, Kantoor/Zakelijk, Persoonlijk/Beauty, Schrijfwaren, Tassen/Reizen en Textiel.


Specificatie korting bij Yesgifts.nl


Algemeen: 2.5%
Bestelling > € 500,-: €10.00

Belangrijke informatie over korting bij Yesgifts.nl

De vermelde korting bij Yesgifts.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Yesgifts.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Yesgifts.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Yesgifts.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Yesgifts.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.