Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Yourhosting.nl

€19.25 korting bij Yourhosting.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Yourhosting.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Yourhosting is een bedrijf dat domeinnaamregistratie en webhosting aanbiedt aan zowel particulieren als op de zakelijke markt. Yourhosting garandeert kwaliteit en heeft daarom al vele grote bedrijven en organisaties als trouwe klant. Voor grotere websites biedt Yourhosting ook Dedicated / Co-locatie hosting aan. Alle websites worden gehost op "state of the art" apparatuur in een optimaal beveiligde en volledig redundant uitgevoerde omgeving in het Redbus datacenter te Amsterdam.

Yourhosting onderscheidt zich van anderen door haar betrouwbaarheid, snelheid en een goed bereikbare gratis helpdesk met vriendelijk personeel dat 24/7 professionele support levert. De bedrijfsprocessen binnen Yourhosting zijn voor een groot deel geautomatiseerd, waardoor er met relatief weinig personeel duizenden klanten bediend kunnen worden. Mede hierdoor, maar ook doordat ze als enige Nederlandse organisatie lid zijn van de ICANN, is het mogelijk voor Yourhosting om haar diensten tegen scherpere prijzen aan te bieden dan vele andere partijen.


Specificatie korting bij Yourhosting.nl


Domeinnamen: €1.75
Hosting: €19.25

Belangrijke informatie over korting bij Yourhosting.nl

De vermelde korting bij Yourhosting.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Yourhosting.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Yourhosting.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Yourhosting.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Yourhosting.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.