Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Zadenkopenonline.nl

3.5% korting bij Zadenkopenonline.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Zadenkopenonline.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

ZadenKopenOnline.nl is sinds enige tijd de leidende website in verkoop van topkwaliteit tuinzaden. Middels haar website kunnen klanten vanaf slechts € 9,95 een bestelling plaatsen. Verzendkosten zijn er daarbij nauwelijks.

De website, onderdeel van Koeman Flowerbulbs, hanteert prijzen welke 50% onder de gangbare winkelprijzen liggen. Het bedrijf heeft deze mogelijkheid door exclusieve afspraken met alle zadenleveranciers in Nederland, Duitsland en Engeland.


Specificatie korting bij Zadenkopenonline.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Zadenkopenonline.nl

De vermelde korting bij Zadenkopenonline.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Zadenkopenonline.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Zadenkopenonline.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Zadenkopenonline.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Zadenkopenonline.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.


Acties & kortingscodes voor extra korting bij Zadenkopenonline.nl