Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Zelfkaasmaken.nl

3.5% korting bij Zelfkaasmaken.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Zelfkaasmaken.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Zelf uw voedsel produceren.
Zelfvoorziening is in, zelf produceren is de trend. Steeds meer mensen zoeken hun voedsel dichter bij huis.
We willen weten waar dat biefstukje vandaan komt en of het rund een goed leven gehad heeft. Supermarkten spelen handig in op deze trend door lokaal geproduceerde producten te verkopen. Waarom dan niet zelf je kaas maken? Het is eenvoudig. Zelfkaasmaken.nl biedt u alles als u van start wilt gaan met het zelf produceren van kaas. Recepten, boeken, productiemateriaal en kruiden, alles wat u nodig heeft. Maar ook als u wat verder bent en andere soorten wilt uittesten biedt ZelfKaasMaken.nl de oplossing. ZelfKaasMaken.nl de bekendste en meest gespecialiseerde leverancier van zuivelbereiding apparatuur en ingrediënten. Zelfkaasmaken.nl heeft alles op voorraad en verstuurt 6 dagen per week.


Specificatie korting bij Zelfkaasmaken.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Zelfkaasmaken.nl

De vermelde korting bij Zelfkaasmaken.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Zelfkaasmaken.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Zelfkaasmaken.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Zelfkaasmaken.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Zelfkaasmaken.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.