Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Zigiz.com

€3.50 korting bij Zigiz.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Zigiz.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Online games zijn wereldwijd zeer populair! Zigiz.com is een succesvol casual games platform, gericht op Europa. Je vindt er bekende top spellen als Solitaire (patience), Mahjong en Bubble Up, maar ook originele concepten uit eigen keuken als Rabbit Race, Sevens en 2 Step. Er zijn zowel Single als Multiplayer spellen.

Bij Zigiz kan je zo vaak spelen als je wil. Je kan gratis 'For Fun' spelen, of je speelt 'for Real' waarbij je met gekochte credits voor echte geldprijzen speelt. Hiervoor heb je een gratis Zigiz account nodig.


Specificatie korting bij Zigiz.com


Algemeen: €0.25

Belangrijke informatie over korting bij Zigiz.com

De vermelde korting bij Zigiz.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Zigiz.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Zigiz.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Zigiz.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Zigiz.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.