Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Zitzakkenshop.nl

1.5% korting bij Zitzakkenshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Zitzakkenshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Zitzakkenshop.nl heeft het grootste assortiment zitzakken en poefen in alle kleuren, vormen en maten. Modellen voor de hele familie of voor binnen of buitengebruik. Zelfs speciale modellen voor baby's, kinderen en dieren.

Voordelen Gezelschapsspellenshop.nl:
• Gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg;
• Veilig en eenvoudig betalen met iDEAL;
• Achteraf betalen met met acceptgiro;
• Volg de bestelling via PostNL;
• 14 dagen afkoelingsperiode;
• Servicepoint gratis afhalen in Soest.


Specificatie korting bij Zitzakkenshop.nl


Algemeen: 1.5%

Belangrijke informatie over korting bij Zitzakkenshop.nl

De vermelde korting bij Zitzakkenshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Zitzakkenshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Zitzakkenshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Zitzakkenshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Zitzakkenshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.