Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Zoemmm.com

5% korting bij Zoemmm.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Zoemmm.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Zoemmm.com wil vrouwen wegwijs maken in de overbevolkte wereld van seksspeeltjes, vibrators in het bijzonder. Dit doen zij met een stijlvolle webwinkel bestaande uit kwaliteitsproducten met eerlijke informatie. Uniek in deze winkel is de objectieve aanduiding van vibratiekracht en geluid. Want hoe kunt u een vibrator kopen zonder dit te weten? Bij Zoemmm.com vindt u luxe merken naast betaalbare kwaliteitspeeltjes. Een mix die met zorg is geselecteerd voor vrouwen, door vrouwen uit een eigen testpanel. Naast mooie en effectieve vibrators vindt u ook een selectie van de beste en 100% veilige seksspeeltjes en wellness-producten. Bovendien vindt u op de blog van Zoemmm.com spannend nieuws over nieuwe producten en uitgebreide testverslagen.


Specificatie korting bij Zoemmm.com


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Zoemmm.com

De vermelde korting bij Zoemmm.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Zoemmm.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Zoemmm.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Zoemmm.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Zoemmm.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.