Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Zogetest.nl

5% korting bij Zogetest.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Zogetest.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Zogetest.nl biedt een compleet assortiment aan thuistests aan. Dit zijn producten waarmee thuis de gezondheid getest kan worden. Dit kunnen tests zijn op het gebied van cholesterol, diabetes, soa, zwangerschap, vruchtbaarheid, allergieën en nog veel meer. Alle tests zijn veilig, betrouwbaar en beschikken over het CE keurmerk. De tests van Zogetest.nl zijn gericht op het snel inzichtelijk krijgen van de gezondheid. Bij de meeste tests is binnen 10 minuten de uitslag bekend en is het duidelijk hoe hoog het cholesterol gehalte is of waar iemand allergisch voor is.


Specificatie korting bij Zogetest.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Zogetest.nl

De vermelde korting bij Zogetest.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Zogetest.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Zogetest.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Zogetest.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Zogetest.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.