Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Zonnecelshop.nl

3.5% korting bij Zonnecelshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Zonnecelshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Zonne-energie is één van de belangrijkste (zo niet belangrijkste) energiebron op aarde. Zonne-energie kan worden omgezet in elektriciteit voor bijvoorbeeld licht en warmte maar natuurlijk ook voor de mobiel of laptop, wekker of pocketradio.

Met Zonnecelshop.nl dragen uw bezoekers hun steentje bij aan een schonere aarde maar besparen zij ook nog eens op hun energierekening!


Specificatie korting bij Zonnecelshop.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Zonnecelshop.nl

De vermelde korting bij Zonnecelshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Zonnecelshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Zonnecelshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Zonnecelshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Zonnecelshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.