Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Zwembaden-shop.nl

4% korting bij Zwembaden-shop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Zwembaden-shop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De zwembaden shop verkoopt vele soorten zwembaden, zwembad onderhoudsartikelen en speelgoed voor in het zwembad.

Voordelen
* zeer groot aanbod zwembaden, zwembad onderhoudsartikelen en speelgoed voor in het zwembad
* snel uit voorraad geleverd
* altijd lage verzendkosten


Specificatie korting bij Zwembaden-shop.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Zwembaden-shop.nl

De vermelde korting bij Zwembaden-shop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Zwembaden-shop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Zwembaden-shop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Zwembaden-shop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Zwembaden-shop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.