Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

AccuPLUS.nl

1.75% korting bij AccuPLUS.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij AccuPLUS.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

accuPLUS – Just a bit more!

De voordeligste en populairste accushop van Nederland!

accuPLUS.nl is online winkel voor het kopen van o.a. GSM, Digitale camera, PDA, Laptop high-capacity poweraccu's en Trendy Gadgets tegen zeer scherpe prijzen met de nieuwste artikelen en speciale aanbiedingen.

Met ruim 30.000 klanten en dagelijks vele nieuwe populaire producten binnen een breed assortiment met directe levering uit voorraad is accuplus.nl interessant voor een heel groot publiek.

accuPLUS.nl is een site waar iedereen makkelijk het juiste product kan vinden. De prijzen en snelheid van leveren in combinatie met kwalitatief de meest hoogwaardige en betrouwbare producten werken klantbindend en maken het prettig om te kopen.

Briefpostverzending op accuplus.nl is gratis en internetshoppen is met een duidelijke en eenvoudige bestelprocedure geen drempel voor u.

Het motto van accuPLUS.nl is: Uw tevredenheid is ons doel!


Specificatie korting bij AccuPLUS.nl


Algemeen: 1.75%

Belangrijke informatie over korting bij AccuPLUS.nl

De vermelde korting bij AccuPLUS.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van AccuPLUS.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij AccuPLUS.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij AccuPLUS.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij AccuPLUS.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.