Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Ffshoppen.nl

1.75% korting bij Ffshoppen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Ffshoppen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

ffShoppen.nl biedt duizenden online producten aan die bezoekers direct online kunnen bestellen. De producten worden direct geleverd vanuit de leverancier, dit betekent dat uw bezoekers met één bestelling meerdere producten van verschillende leveranciers kunnen afnemen.

Voordelen ffshoppen.nl:
• Meerdere productfeeds beschikbaar;
• Vóór 16:00 besteld en betaald, de volgende dag geleverd;
• Uitstekende klantenservice;
• Veilige betaling;
• Q-Shops keurmerk;
• Thuiswinkel waarborg.


Specificatie korting bij Ffshoppen.nl


Cadeaus & Gadgets: 1.25%
Electronica: 0.5%
Sale: 0.5%
Speelgoed: 1.75%
Sport & Outdoor: 1.75%
Wonen: 1.25%

Belangrijke informatie over korting bij Ffshoppen.nl

De vermelde korting bij Ffshoppen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Ffshoppen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Ffshoppen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Ffshoppen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Ffshoppen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.