Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

GefeliciTAART.nl

€1.05 korting bij GefeliciTAART.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij GefeliciTAART.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

gefeliciTAART is gespecialiseerd in het maken en bezorgen van taarten en aanverwante artikelen in heel Nederland.

Door razendsnel te schakelen met haar 300 aangesloten bakkerijen is het geen enkel probleem om op korte termijn 1 of meerdere taarten tegelijk in heel Nederland te laten bezorgen. Natuurlijk kunnen deze taarten worden voorzien van fullcolour logo’s, afbeeldingen en of tekst en kan er ook altijd een kaartje bij worden afgeleverd. gefeliciTAART is voor iedereen die iets te vieren heeft.


Specificatie korting bij GefeliciTAART.nl


Algemeen: €1.05

Belangrijke informatie over korting bij GefeliciTAART.nl

De vermelde korting bij GefeliciTAART.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van GefeliciTAART.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij GefeliciTAART.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij GefeliciTAART.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij GefeliciTAART.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.