Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

IBOOD Home & Living

2% korting bij IBOOD Home & Living

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij IBOOD Home & Living en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

iBOOD staat voor Internet's Best Online Offer Daily. Dagelijks werken de internationale inkopers van iBOOD.com in heel Europa met de beste A-merken samen om de allergoedkoopste Home & Living aanbieding te brengen. De Home & Living aanbiedingen zijn vanaf twaalf uur 's nachts precies 24 uur beschikbaar tenzij de voorraad in die 24 uur geheel uitverkocht raakt. iBOOD.com Home & Living levert luxe woon artikelen van gerenommeerde merken met een korting die kan oplopen tot wel 90% van adviesprijs. iBOOD Home & Living heeft elke dag weer een superaanbieding variërend van messensets tot design lampen en van kinder speelgoed tot tuin producten. En natuurlijk altijd voor de allerlaagste prijs!

In de categorie e-commerce is iBOOD.com verkozen tot Website van het jaar 2010 en 2009. In 2008 ontving iBOOD.com de prestigieuze titel 'Testsieger' van het gerenommeerde Duitse blad Computerbild.


Specificatie korting bij IBOOD Home & Living


Algemeen: €0.15

Belangrijke informatie over korting bij IBOOD Home & Living

De vermelde korting bij IBOOD Home & Living is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van IBOOD Home & Living gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij IBOOD Home & Living. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij IBOOD Home & Living. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij IBOOD Home & Living in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.