Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

IBOOD Sport & Fashion

2% korting bij IBOOD Sport & Fashion

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij IBOOD Sport & Fashion en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

iBOOD staat voor Internet's Best Online Offer Daily. Dagelijks werken de internationale inkopers van iBOOD.com in heel Europa met de beste A-merken samen om de allergoedkoopste Health & Beauty aanbieding te brengen. De Health & Beauty aanbiedingen zijn vanaf twaalf uur 's nachts precies 24 uur beschikbaar tenzij de voorraad in die 24 uur geheel uitverkocht raakt. iBOOD.com Health & Beauty levert luxe beauty artikelen van gerenommeerde merken met een korting die kan oplopen tot wel 90% van adviesprijs. iBOOD Health & Beauty heeft elke dag weer een superaanbieding variërend van mascara tot parfum en van huidverzorgingsproducten tot sports goods. En natuurlijk altijd voor de allerlaagste prijs!

In de categorie e-commerce is iBOOD.com verkozen tot Website van het jaar 2010 en 2009. In 2008 ontving iBOOD.com de prestigieuze titel 'Testsieger' van het gerenommeerde Duitse blad Computerbild.


Specificatie korting bij IBOOD Sport & Fashion


Algemeen: €0.15

Belangrijke informatie over korting bij IBOOD Sport & Fashion

De vermelde korting bij IBOOD Sport & Fashion is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van IBOOD Sport & Fashion gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij IBOOD Sport & Fashion. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij IBOOD Sport & Fashion. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij IBOOD Sport & Fashion in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.