Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Over Kortingsplanet

Kortingsplanet maakt online winkelen leuker en goedkoper! Kortingsplanet geeft geregistreerden korting op hun online aankopen en biedt daarnaast extra korting met kortingscodes en speciale acties. Met ruim 1500 aangesloten webwinkels is het aanbod zeer groot.

Hoe werkt Kortingsplanet?

Iedereen kan zich gratis aanmelden op Kortingsplanet! Na registratie krijgt je direct korting op jouw online aankopen bij de meer dan 1500 aangesloten webwinkels. Bij elke webshop op Kortingsplanet staat aangegeven hoeveel korting je maximaal ontvangt op jouw aankoop. Dit kan een percentage of een vast bedrag per aankoop zijn. Als je een aankoop hebt gedaan via Kortingsplanet bij een aangesloten webshop, dan wordt dit geregistreerd in jouw account op Kortingsplanet en ontvang je het vermelde bedrag aan korting van Kortingsplanet terug. Voor het registreren van de aankopen maken wij gebruik van een geavanceerd tracking systeem.

Belangrijk!
De vermelde kortingen ontvang je alleen wanneer je via de Kortingsplanet website naar één van de aangesloten webwinkels gaat en betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij één van de vermelde webwinkels.

De voordelen van Kortingsplanet!

• Korting op miljoenen producten
Kortingsplanet biedt via de meer dan 1500 aangesloten webwinkels korting op miljoenen producten, van parfum tot schoenen en van reizen tot meubels en nog veel meer. Allemaal met korting!
• Nog méér korting met kortingscodes & acties
Krijg extra korting met de kortingscodes & speciale acties op Kortingsplanet. Bespaar nog méér op het aankoopbedrag, profiteer van gratis verzending en nog veel meer interessante acties en leuke extra's!